Ανακοινώσεις

Επισύναψη προγράμματος διεξαγωγής του Επιστημονικού Συμποσίου με τίτλο «Η Εκπαιδευτική Διοίκηση στις Προκλήσεις των Αλλαγών Συνδιαλεγόμενοι στο Πολιτισμικο-εκπαιδευτικό Συγκείμενο» που οργανώνει το Μεταπτυχιακό μας σε συνεργασία με φορείς της Εκπαίδευσης.

Χρόνος υλοποίησης: Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023, ώρα 17.00 - 21:00
Σάββατο, 18 Μαρτίου 2023, ώρα 10.00 - 13:30
Τόπος υλοποίησης: Κεντρικό Αμφιθέατρο, Κουκούλι-Πάτρα, Μεγάλου Αλεξάνδρου 1
Οργάνωση: Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Διοίκηση Εκπαίδευσης», Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας Πανεπιστημίου Πατρών

 

Η τελετή απονομής των Διπλωμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών στη «ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ», θα πραγματοποιηθεί Τρίτη 14 Μαρτίου και ώρα 11:30 στο Αμφιθέατρο Ι-4 του Συνεδριακού και Πολιτιστικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Πατρών (Ρίο).

Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή στην τελετή απονομής των Διπλωμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών, είναι η αποστολή σχετικής ΑΙΤΗΣΗΣ στο μαιλ «Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.» μέχρι και την Τετάρτη 1η Μαρτίου 2023.

Επισήμανση: Οι διπλωματούχοι που αδυνατούν να παρευρεθούν στην παραπάνω τελετή απονομής των Διπλωμάτων, μπορούν να παραλάβουν το Δίπλωμα (κατόπιν συνεννοήσεως) από την Γραμματεία του Τμήματος.

Επισυνάπτονται η ΑΙΤΗΣΗ και ΟΔΗΓΙΕΣ

Από την Γραμματεία

Γνωστοποιείται, ότι οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του ΠΜΣ «Διοίκηση Εκπαίδευσης , οι οποίοι δεν πραγματοποίησαν την Δήλωση Μαθημάτων-Διπλωματικής για το χειμερινό εξάμηνο 2022-2023 στις προκαθορισμένες ημερομηνίες, μπορούν να την πραγματοποιήσουν μέσω της Ηλεκτρονικής Γραμματείας στην διεύθυνση https://progress.upatras.gr από 24.11.2022 έως και 28.11.2022.

Οι ανανεώσεις εγγραφών των μεταπτυχιακών φοιτητών του ΠΜΣ «ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ» του Τμήματος μας, για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2022-2023, μπορούν να πραγματοποιηθούν από 20/02/2023 έως 30/04/2023 μέσω της Ηλεκτρονικής Γραμματείας στη διεύθυνση https://progress.upatras.gr.

Η ανανέωση εγγραφής εξαμήνου είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη λήψη οποιουδήποτε πιστοποιητικού σπουδών από τη Γραμματεία.

Θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση από τη Γραμματεία για την δήλωση των μαθημάτων του εαρινού εξαμήνου 2022-2023.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα στην ανανέωση εγγραφής, οι φοιτητές επικοινωνούν στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με το e-mail που τους έχει δοθεί από το Πανεπιστήμιο.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ανανέωση εγγραφής για το εαρινό εξάμηνο 2022-2023 πρέπει να πραγματοποιήσουν και οι μεταπτυχιακοί φοιτητές που θα ολοκληρώσουν την διπλωματική τους εργασία μέχρι και τον Ιούνιο του 2023 (σύμφωνα με την απόφαση της Συνέλευσης του Τμήματος)

Από τη Γραμματεία

Οι δηλώσεις των μεταπτυχιακών μαθημάτων και της Διπλωματικής Εργασίας του ΠΜΣ «Διοίκηση Εκπαίδευσης» ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ εξαμήνου 2022-2023 θα πραγματοποιηθούν από 10.11.2022 έως 20.11.2022 και στη διεύθυνση: https://progress.upatras.gr.

Αν οι φοιτητές αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα με τους κωδικούς τους μπορούν να επικοινωνήσουν στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αν οι φοιτητές αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα με την ηλεκτρονική Γραμματεία θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Από την Γραμματεία

Λεμονιά Αγγελοπούλου

Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας

Πανεπιστήμιο Πατρών

Τηλ.2610 962867

Σελίδα 1 από 7

2022 Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, Πανεπιστήμιο Πατρών

Search